-20%
1970 júniusában vérbe fagyva találnak egy idős nőt Mullin Street-i otthonában. Az asszonyt harmincháromszor szúrták meg, s miután órákon át kínozták, elvágták a torkát. A bíróság szerint a bűntettet az asszony unokája, az értelmi fogyatékos Howard Stamp követte el. Howard harminchat órás vallatás után magára is vállalja a bűnt. Három év se telik el és Stamp, aki nem bírja tovább elviselni a börtöntársak kegyetlenkedéseit, öngyilkosságot követ el. Az ügy látszólag megoldódott: mindenki, aki tanúja lehetett a gyilkosságnak, halott. A többiek pedig felejteni akarnak. Mégis feléled a gyanú.
Húsz évvel később egy antropológus, dr. Jonathan Hughes ír egy tanulmányt az igazságszolgáltatás visszaéléseiről, ami felnyitja a kisváros egyik lakójának szemét. Lehet, hogy Stamp nem bűnös volt, hanem áldozat? Kideríthető az igazság, mikor mindenki temetni akarja a múltat? Megállíthatja a gyilkost egy könyvtárakhoz szokott akadémiai tanár?
A váratlan fordulatok mestere, Minette Walters ismét lebilincselő könyvet írt. A "Zavart elmék" nem pusztán egy letehetetlen könyv, hanem egy korrajz és egy tanulságos történet is arról, hogy van, mikor az igazság erősebb a korrupt igazságszolgáltatásnál.
Ár: 3 192 Ft    
Megtakarítás: 798 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

540 g

Méret:

135 x 215 x 22

Oldal:

432 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9632931715

Kategória:

Krimi

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Zavart elmék

Eredeti ár:

3 990 Ft (megtakarítás: 798 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek