-10%
Cormoran Strike magánnyomozó épp a családját látogatja meg Cornwallban, amikor egy nõ a segítségét kéri az édesanyja, Margot Bamborough ügyében, aki rejtélyes körülmények között tûnt el 1974-ben.

Strike sosem nyúlt döglött aktákhoz, fõleg nem olyanhoz, amely negyven éve megoldatlan. És bár kevés esélyt lát arra, hogy a végére járhat, mégis elvállalja az ügyet a számos másik mellé, amelyen partnerével, Robin Ellacott-tal dolgoznak. Robin éppen egy küzdelmes váláson megy keresztül, egy másik férfi is érdeklõdik iránta, miközben a Strike iránt táplált érzéseivel is viaskodik.

Strike és Robin nyomozása Margot eltûnése után pokolian bonyolult üggyé alakul, tarot-kártyákkal, egy pszichopata sorozatgyilkossal és megbízhatatlan szemtanúkkal.
Mindketten megtanulják, hogy olykor a több évtizede megoldatlan ügyek is halálosak tudnak lenni.

Lélegzetelállító, labirintus-szerû eposz; a ZAVAROS VÉR a Cormoran Strike-sorozat ötödik és egyben a legizgalmasabb része.

ROBERT GALBRAITH J.K. Rowling, a Harry Potter-sorozat és az Átmeneti üresedés szerzõjének írói álneve. A négy elõzõ Strike-regény, a Kakukkszó, A selyemhernyó, a Gonosz pálya és a Halálos fehér mind az angol és a nemzetközi eladási listák elsõ helyéig jutottak, és a Brontë Film and Televison meg is filmesítette õket
Ár: 5 391 Ft    
Megtakarítás: 599 Ft, azaz 10 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

1030 g

Méret:

Oldal:

987 oldal

Kötésmód:

kemény táblás

ISBN:

9789635660681

Kategória:

Krimi

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Zavaros vér

Eredeti ár:

5 990 Ft (megtakarítás: 599 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek