-20%
Az 1900-as évek fordulóján kezdődő sok színű, sok szálú történetben két nem mindennapi nő sorsa fonódik össze elválaszthatatlanul.
Az első részben egy többszörös tragédiába torkolló szerelmi háromszög lezárásaként Urbán Flóra, a gazdag budai ügyvéd lánya kénytelen megszökni otthonról, és a Monarchia egy távoli szögletében világra hozni házasságon kívül fogant gyermekét, és új életet kezdeni a kicsivel.
A második rész főszereplője Virág Nelli, az árva lány, akit egy hideg, téli napon tesznek ki egy kolostor küszöbére. A lányt az apácák nevelik fel, és később ápolónőként dolgozik, amikor álmai "szőke hercege" képében váratlanul rátalál a szerelem. A fiú nevelőanyja, a keserű és bosszúálló Flóra azonban nem nézi jó szemmel, hogy Miklós szegény lányt akar feleségül venni, és intrikáival megakadályozza a fiatalok boldogságát. De Nelli nem adja fel, és a magára hagyott, megcsalt lánynak végül sikerül egyenesbe hoznia életét, pedig Flórának továbbra is legfőbb célja, hogy tönkretegye őt. Ám egy napon súlyos titokra derül fény az asszony múltjából, és ez mindannyiuk életét megváltoztatja...

A nagy sikerű Emma-trilógia és Az angyalos ház fiatal írónőjének fordulatos és megindító regényében a múlt századi Magyarország első évtizedei elevenednek meg a legfontosabb történelmi események és a korabeli hétköznapi élet apró történéseinek tükrében.
Ár: 2 799 Ft    
Megtakarítás: 700 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

310 g

Méret:

125 x 200 x 25

Oldal:

392 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9632544700

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Virágszál

Eredeti ár:

3 499 Ft (megtakarítás: 700 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek