-20%
Penny Vincenzi legújabb regénye legalább annyira aktuális, amennyire az emberi kapcsolatok örök érvényű változásainak tükre: szerelmek, csalódások, megcsalások folyama sok-sok szereplő életén át egy pusztító hatású pénzügyi botrány, a Lloyd's csődje idején. A válság a nyolcvanas-kilencvesen évek fordulóján Angliában emberek ezreinek életét változtatta meg egyik pillanatról a másikra.
A csillogás, az anyagi biztonság, a társadalmi rang elvesztésének félelme befészkeli magát e könyv szereplőinek magánéletébe is. Nigel Cowper számára egyedül Lucinda, szerető felesége jelent biztos pontot a nehéz időkben. Az odaadó feleség azonban most olyan helyzetben találja magát, amit senki sem feltételezett róla - viszonyt kezd egy tőzsdeügynökkel. Simon Beaumont egyenesen elviselhetetlennek érzi a pénzügyi katasztrófát. A karizmatikus, hatalommal bíró gazdag férfi sivár jövővel kénytelen szembenézni. Felesége, a karrierista Elizabeth még mindig szereti, de nem tudja, vajon képes-e megbocsátani a férfinak a tőle elszenvedett sérelmeket. És a csőd mások kapcsolataiban is tovább gyűrűzik...
Ami az egyik oldalon veszteség, elválás és halál, az a másikon nyereség, találkozás és új élet születése. Vincenzi könyvében a pénzügyi és érzelmi szövevény egy lelebilincselően izgalmas, megható történetté áll össze.
Ár: 2 959 Ft    
Megtakarítás: 740 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

780 g

Méret:

147 x 214 x 51

Oldal:

744 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védőborítóva

ISBN:

9633709153

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Világraszóló botrány

Eredeti ár:

3 699 Ft (megtakarítás: 740 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek