-20%
John S. Burnett nem sejthette, hogy veszélyes vizeken hajózik, álmában sem gondolta volna, hogy a XXI. század elején kellemesnek indult vitorlázása során a nyílt tengeren megtámadják hajóját, s marcona kalózok gyűrűjében találja magát.
Túlélvén megdöbbentő kalandját, vérbeli nyomozó újságíróként hajtja a vágy, a kíváncsiság, hogy megtudja, kik ezek az emberek, hogy kerültek világunkba feltámadva múlt idők homályából, azzal a különbséggel, hogy kalandos irodalomban, filmekben rögzült alakjukat már nem lengi körül romantika, mert a brutális valóság az, hogy kíméletlen kegyetlenséggel tartják félelemben a felségterületükön óvatlanul hajózókat.
Az író végigjárja a kalózok útját, a legveszélyesebb Malaka-szoroson keresztül, miközben a közelmúlt kiderítetlen, titokzatos bűnügyei után nyomoz, eltűnt tengerészek után kutat, végigköveti a kalóztámadást túlélt hajók sorsát, azt fürkészi, a háttérből kik irányítanak, kik mozgatják a láthatatlan szálakat, kinek az érdeke, hogy nincs nyugalom és biztonság a tengereken, s hogy a kalózkodás virágzó üzletté vált.
E könyv olvastán nem csodálkozunk hát, ha valahol a végtelen ezüstös vizeken lágyan ringatózva hajónkon ábrándjainkra fekete lobogó vetül, melyen ott virít a hírhedt koponya, lábszárcsontok s a nevezetes jelmondat: ISTEN VAGY HALÁL - nos, akkor megborzongat a bizonyosság: Nincs választásunk...
Ár: 2 680 Ft    
Megtakarítás: 670 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

420 g

Méret:

149 x 211 x 25

Oldal:

320 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védőborítóva

ISBN:

9633052969

Kiadó:

JLX Kiadó

Kategória:

Krimi

Eredeti cím:

Veszélyes vizeken

Eredeti ár:

3 350 Ft (megtakarítás: 670 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek