A birodalom egyik legnagyobb császárának felemelkedése
-20%
"Minden oldalról barbárok vesznek körül bennünket, és nem hagyhatjuk, hogy akár csak megforduljon a fejükben, hogy legyőzhetik Rómát. Meg kell mutatnunk nekik, ha Rómával húznak ujjat, a küzdelemnek csak egyetlen, elkerülhetetlen kimenetele lehetséges: halál a férfiakra és rabszolgasors a családtagjaik számára."

Kr. u. 26. - Az ifjú Vespasianus elhagyja a családi birtokot, hogy Rómában patrónusokra leljen, majd csatlakozik a hadsereghez. Amit talál: zűrzavarba fulladt város és egy birodalom a széthullás szélén.
Tiberius, az idősödő császár Capri szigetére vonult vissza, s Róma a praetoriánus gárda parancsnokának, a vasmarkú Seianusnak a kezébe került. Seianus kémei mindenütt jelen vannak - egy vacsoraasztalnál elejtett óvatlan megjegyzés ugyanolyan halálos veszedelmet jelenthet, mint egy barbár nyílvessző.
A városban, ahol az árulás és a cselszövés a mindennapok része, Vespasianus teljesen elveszettnek érzi magát. A lázadás a levegőben van, neki pedig kellő tapasztalat nélkül kell katonákat vezetnie a barbárok ellen. Valahogy életben kell maradnia, és fel kell fednie, ki áll valójában a Birodalmat veszélyeztető összeesküvés hátterében...

A svájci születésű Robert Fabbri a Londoni Egyetemen folytatott színházi és drámatanulmányokat, majd huszonöt éven keresztül a filmiparban, illetve a tévéfilmgyártásban dolgozott. Olyan produkciók készítésében vett részt, mint a Harrison Ford főszereplésével forgatott Férfias játékok vagy a Billy Elliot. Az ókori történelem igazi szenvedélye. A Vespasianus, Róma katonája az első regénye. Londonban és Berlinben él.
Ár: 2 792 Ft    
Megtakarítás: 698 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

710 g

Méret:

165 x 237 x 35

Oldal:

360 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött, védőborító

ISBN:

9632979670

Kategória:

Történelem

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Vespasianus, Róma katonája

Eredeti ár:

3 490 Ft (megtakarítás: 698 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek