-20%
Victoria Seaton mindössze tizennyolc esztendős, amikor életében először hajóra száll, és keresztülszeli az Atlanti-óceánt. A korán árvaságra jutott, szerény körülmények között, de szerető családban nevelkedett lány sosem látott, dúsgazdag angliai rokonaihoz tart, egy ismeretlen, de előkelő élet felé, maga mögött hagyva az egykori biztonságos otthont és szerelmét, akivel már a közös jövőt tervezgették.
A gyönyörű amerikai lány sugárzó lényével egyetlen szempillantás alatt felforgatja a Wakefieldek ősi nemesi otthonának nyugalmát; őszinte kedvességével, nyíltságával mindenkit meghódít: Charles bácsikáját éppúgy, mint a teljes személyzetet.
Victoria álma és reménye, hogy egyszer még visszatér szülőhazájába szerelméhez, szertefoszlik, amikor rájön, hogy bácsikája, fondorlatos módon, feleségül kívánja őt adni cinikus és arrogáns unokabátyjához, a félelmetes hírű Jason Fieldinghez. Mert milyen sors várna két fiatalra, ha egyikük sem kívánja a másik oldalán leélni az életét? De vajon szembe lehet szegülni ezzel a kéréssel, ha az egy haldokló végakarata?
Jasonnek és Victoriának azonban sejtelme sincs a háttérben munkáló ármányról...
Ár: 2 240 Ft    
Megtakarítás: 560 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

410 g

Méret:

142 x 201 x 30

Oldal:

416 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védőborítóva

ISBN:

9636431808

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Végtelen szerelem

Eredeti ár:

2 800 Ft (megtakarítás: 560 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek