A személyiség születése
-35%
Carl R. Rogers egyike a XX. század legnagyobb hatású pszcihológusainak. Ez a könyve sokmillió példányban kelt el világszerte, és sok-sok ember életét változtatta meg. Forradalmi újításai közül a legismertebb a kliensközpontú pszichoterápia és az élet minden területén - a nevelésben, a kommunikációban, a házastársi vagy éppen a nemzetközi konfliktusok megoldásában - alkalmazható személyközpontú megközelítés.
Rogers üzenete egyszerű: mindenki rendelkezik azzal a belső erőforrással, ami lehetővé teszi számára, hogy boldog és hasznos életet éljen. Ha megfelelő attitűddel fordulunk embertársaink felé, ezzel elősegíthetjük, hogy felszabaduljanak ezek az erőforrásaik, bölcsebbek, egészségesebbek, konstruktívabbak legyenek a döntéseik.
Ez a könyv nem "népszerű pszichológia", nem is könnyű olvasmány. Mégis több mint 60 nyelven megtalálta az utat az emberekhez. Carl R. Rogers a 80-as években kétszer járt Magyarországon: 300 embernek "vezetett" csoportos foglalkozást. Reméljük, hogy ezzel a könyvvel a hangja minden magyar emberhez eljut, aki szabadabb, teljesebb életet akar élni. (5/6)
Ár: 2 274 Ft    
Megtakarítás: 1225 Ft, azaz 35 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

- g

Méret:

-

Oldal:

518 oldal

Kötésmód:

kartonált

ISBN:

9632104013

Kiadó:

SHL könyvek

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Valakivé válni

Eredeti ár:

3 499 Ft (megtakarítás: 1225 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek