-20%
Leigh Manning, a gyönyörű, sikeres színésznő, a Broadway ünnepelt csillaga romantikus hétvégét tervez férjével egy hegyi házikóban. A gyertyafényes estéből azonban nem lesz semmi, mert a kunyhó felé menet Leigh kocsijával hóviharba keveredik és balesetet szenved. A kórházban tér magához, és szörnyű hírt hall: a férjének nyoma veszet.
A rendőrség nagy erőkkel dolgozik, mindent megtesznek azért, hogy megtalálják a férfit. A keresésben Leigh is részt vesz, a rejtélyes Michael Valentéval, férje üzlettársával az oldalán, de hiába mozgatnak meg minden követ, Logan Manning nem kerül elő. A szeretett társ elvesztését követő űrt elhomályosítja egy sejtelem: Leigh és Michael talán mégsem most találkoztak először... Az ügy egyre szövevényesebbé válik, férfiak és nők viszonya, tanúk, gyanúsítottak és nyomozók életének fonala teljesen összekuszálódik.

Judith McNaught (Varázslat, Szerelmes éjszakák) legújabb könyve lebilincselően izgalmas és fordulatos olvasmány, az előttünk kibontakozó emberi sorsok a következő kötet lapjain folytatódnak.
Ár: 2 240 Ft    
Megtakarítás: 560 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

310 g

Méret:

142 x 202 x 21

Oldal:

256 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védőborítóva

ISBN:

9636432607

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Valaki vigyáz rám 1.

Eredeti ár:

2 800 Ft (megtakarítás: 560 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek