-20%
Marietta Greentree szépsége és fiatalsága ellenére úgy érzi, zsákutcába jutott az élete, mert jó hírén folt esett: elcsábította, majd elhagyta egy fiatalember. A lány így nem lát más kiutat, mint hogy anyja, a híres kurtizán nyomdokaiba lépjen. A sors azonban keresztülhúzza a számításait Lord Roseby, azaz Max Valland személyében.
Marietta és Max kapcsolata meglehetõsen szerencsétlenül indul, és a mogorva lord viselkedése nem sok jót ígér a jövõre nézve. Ráadásul Marietta édesanyja egyetértésével úgy dönt: Maxet fogja használni tanítómesternek kurtizánná válásához. Csakhogy ekkor még egyikõjük sem sejti, hogy a szívük szava minden tervet felülír, és kapcsolatuk egészen másként alakul, mint ahogy azt elõre elgondolták...
Miközben lassan fény derül a múlt és a jelen titkaira, Marietta apránként megismeri a testi örömök elképesztõen sokszínû tárházát, és olyan gyönyörteljes élvezetekben lesz része, hogy mindenestül újra kell gondolnia korábbi terveit.

Sara Bennett ("A csábítás fortélyai") regénye szórakoztató, izgalmas és bizsergetõen erotikus románc, amely most sem okoz csalódást az olvasóknak.
Ár: 2 240 Ft    
Megtakarítás: 560 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

330 g

Méret:

140 x 202 x 24

Oldal:

304 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött

ISBN:

9636433949

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Vágyálom

Eredeti ár:

2 800 Ft (megtakarítás: 560 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek