-20%
A siker receptjét, a ragyogó ötletek tárházát tartja kezében az olvasó. Olyan útmutatót, amely működik válság idején és a jó időkben egyaránt. Eszerint bárki lehet sikeres. Mindannyiunkban megvan a képesség arra, hogy elérjük a célunkat, legyen az akár pénz, dicsőség, egészség. A sikerért azonban dolgozni kell. Dolgozni magunkon! Meg kell változtatni több alapvető tulajdonságunkat. Talán egész gondolkodásunkat kell átalakítani. Ennek, az önmagunkon végzett munkának a részletes kezelési útmutatóját nyújtja át a szerző. Érthető, világos útmutató ez. A siker filozófiájának fő célja az, hogy növelje a képzelőerőt és az élet minden vészhelyzetében új és használható megoldásokat nyújtson.

A szerző tizenhét törvényben foglalja össze tanácsait, melyekről kiderül, hogy csodákra képesek. Hill könyvében az amerikai üzleti világ ötszáz legnagyobb elméjének gondolatait foglalta össze. Jelen munkája minden idők legnagyobb példányszámban eladott motivációs könyve.

Segítségével lépésről lépésre haladhatunk afelé, hogy a siker, a gazdagság, elégedettség természetes állapotunk legyen. Ezen az úton az első lépés az, hogy elolvassa és elgondolkodik rajta. A siker így csak Önön múlik.
Ár: 2 152 Ft    
Megtakarítás: 538 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

340 g

Méret:

143 x 207 x 19

Oldal:

176 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött, védőborítóv

ISBN:

9639711495

Kategória:

Gazdaság, üzlet

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Út a sikerhez

Eredeti ár:

2 690 Ft (megtakarítás: 538 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek