-20%
Több évtizedet ívelnek át azok a történetek, amelyek a kötetben olvashatók. A Tövisek címet viselő könyv két részből áll. Az első rész - Az álmok beteljesülnek - valójában a szerző önéletrajzi írása, amely egy fővárosban élő nő örömeit, gondjait, családi leltét, gyermeknevelését, önmagára találását mutatja be.
A kötet Szirmok innen-onnan című második része olyan apró tárcák, irodalmi "szösszenetek" füzére, amelyekben az emberi kapcsolatok legapróbb megnyilvánulásai kaptak helyet. A szerző nem gyakorlott író, azonban a történetfüzér magán viseli egy közöttünk élő nő őszinte rezdüléseit, ahol a mindennapok gyakran ironikus, máskor fanyar humorú, mosolyra fakasztó írásokban jelennek meg.

Marie Wolf írói nevéhez egy olyan személy köthető, aki itt él közöttünk, és könnyed stílusban feldolgozott esetei bárkivel megtörténhettek volna. A könyv előszavában írja: "Ha a történetekben valaki magára ismer, az kizárólag a véletlen műve". Az egymást követő írások elolvasása után azonban, akár úgy is érezhetjük, hogy egy-egy történetben mi magunk vagyunk a főszereplők.
Ár: 1 200 Ft    
Megtakarítás: 300 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

140 g

Méret:

120 x 199 x 6

Oldal:

120 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

6155058516

Kategória:

Irodalom

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Tövisek

Eredeti ár:

1 500 Ft (megtakarítás: 300 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek