-10%
"Egy festõi tájakon kibontakozó, lenyûgözõ történet, amely, mint a jó bor, minden érzékünket rabul ejti."- Palotás Petra

"Olvasás közben érzed a szádban a bor ízét, és belefeledkezel a toszkán táj látványába." - Nikii könyvblog

"Lankás dombok, zöldellõ ciprusfák és egy vérpezsdítõ olasz szerelem!" - Lizzyke olvasókuckója

Veszteség nélkül nincs változás, de vajon a szerelem rá tud venni arra, hogy fejest ugorjunk az ismeretlenbe?

Cathlyn Keyes élete gyökeresen megváltozik, amikor egy csúnya szakítás után võlegénye elõl egy toszkán borbirtokra menekül átgondolni a jövõjét. Katie elsõ pillantásra beleszeret a lankás, hullámzó dombokkal, magasba törõ tujasorokkal, napfényben fürdõzõ szõlõtõkékkel és az este ezüstös fényébe burkolózó rusztikus kõépületekkel tarkított toszkán tájba... és nem csak a tájba. Hamarosan megismeri a sármos Danielét, aki felvillantja elõtte a változás lehetõségét.
Daniele Allegrini évek óta azért küzd, hogy megmentse a családi birtokot a csõdtõl. Mindene a szõlõ és a borkészítés, de be kell ismernie, az értékesítés kegyetlen versenyt diktáló világa távol áll tõle. A mindent irányítani akaró, olasz mentalitása miatt nehezen viseli a birtokra érkezõ okoskodó, makrancos és makacs Katie-t, aki elhatározza, hogy segít Danielének kilábalni az anyagi válságból.
A Toszkána vére a Hatalom, mámor, Toszkána-sorozat elsõ része, amelyben az írónõ egy vakmerõ, olasz utazásra invitálja az olvasóját. Ez a könyv olyan, mint egy különleges bor: ínycsiklandó, nemes és mámorító, megfûszerezve egy kis pikantériával. Ha belekóstolsz, garantáltan még többre vágysz majd. A történet a Toszkána örököse címû kötetben folytatódik.
Ár: 3 869 Ft    
Megtakarítás: 430 Ft, azaz 10 %

Állapot:

Előrendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

g

Méret:

Oldal:

480 oldal

Kötésmód:

Puhatábla

ISBN:

9786156145680

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Toszkána vére - Hatalom, mámor, Toszkána 1.

Eredeti ár:

4 299 Ft (megtakarítás: 430 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek