-20%
Az első nyugtalanító hírek a karácsonyi vacsoraasztalnál érik utol Charley Castillót, az elnök ügynökét: Marburgban brutálisan meggyilkoltak egy oknyomozó riportert, aki Castillo európai újságjának dolgozott és az iraki "olajért élelmet" ügylet német és orosz szereplői után nyomozott.
A következő hívás a nemzeti felderítési igazgatótól jön, aki arra kíváncsi, mit tud Castillo a CIA-t a II. világháború óta szolgáló osztrák Kuhl házaspárról, akiket egy bécsi parkban találtak holtan, acélhurokkal a nyakukon.
Alig telik bele néhány óra, és Castillo két merényletkísérletről is tudomást szerez. Mindkettő szenteste történt, az egyik célpontja Jack Britton titkosszolgálati ügynök és felesége volt Philadelphiában, a másik az argentin csendőr őrnagy, Liam Duffy és családja Buenos Airesben. Az ismeretlen, de minden kétséget kizáróan profi elkövetők mindkét esetben automata fegyverekkel törtek a célpontjaik életére.
Miután Castillo megosztja a legújabb információkat az ártalmatlan nevű Szervezetelemzési Hivatal - egy katonákból, egykori CIA-, FBI- és titkosszolgálati ügynökökből verbuvált ügynökség - további tagjaival, a társaság két következtetést von le:
Egy: ez nem véletlen egybeesések sorozata, hanem leszámolás.
Kettő: a következő valószínű célpont maga C. G. Castillo, a Delta Force alezredese.

A Griffin védjegyévé vált részletes karakterábrázolás és feszített tempójú történetmesélés eredménye egy újabb rendkívüli könyv - egy rendkívüli sorozatban.
Ár: 2 399 Ft    
Megtakarítás: 600 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

g

Méret:

Oldal:

424 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védőborítóva

ISBN:

9634262015

Kiadó:

Gold Book

Kategória:

Regény

Eredeti cím:

Titkos műveletek

Eredeti ár:

2 999 Ft (megtakarítás: 600 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek