-20%
Szívós, találékony, könyörtelen - volt SAS kommandósként Nick Stone a legjobbak egyike, mégis utcára kerül. Egy félresikerült akció után lapátra teszik, ám a brit titkosszolgálat igényt tart rá - a kormány által bármikor kényelmesen letagadható akciók résztvevője lesz. Ebben a kivételesen mocskos világban nem létezik ennél mocskosabb munka.
Washingtonban a helyzet még tovább romlik. Miközben látszólag rutinfeladatot teljesít, Stone megtalálja egyik volt katonatársát, akit a családjával együtt kíméletlenül lemészárolnak. Hamarosan neki is menekülnie kell a gyilkosok elől, méghozzá a vérengzés egyetlen túlélőjével - egy hétéves gyerekkel. A kislány az egyetlen, aki azonosíthatja a gyilkosokat; Stone-nak kell megvédenie tőlük, és megoldania a rejtélyt, amely a régmúltban, a SAS egyik legnagyobb botrányt kavart bevetésében gyökerezik...
A Távvezérlés az első Andy McNab rendkívül sikeres Nick Stone-történeteinek sorában, amely olyan valósághűen ismerteti a hírszerző szervek működését, hogy csak különleges hadügyminisztériumi engedéllyel jelenhetett meg.
Ár: 3 199 Ft    
Megtakarítás: 800 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

360 g

Méret:

125 x 200 x 30

Oldal:

480 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9633831182

Kategória:

Krimi

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Távvezérlés

Eredeti ár:

3 999 Ft (megtakarítás: 800 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek