A Föld gyermekei sorozat 5.
-20%
A Föld gyermekei című regényciklus következő kötete!

A bátor Ayla és szerelme, Jondalar, négylábú barátaikkal, Farkassal és a lovakkal, Whinneyvel és Racerrel hosszú, viszontagságos útjuk végére érnek - megérkeznek Jondalar népéhez, a zelandonikhoz. A Kilencedik Barlang népe elbűvüli Aylát, és szellemi vezetőjükben - az asszonyban, aki bevezette Jondalart az Öröm adományába - gyógyító társra talál, akivel megoszthatja tudományát.
Miközben Ayla és Jondalar a jegyességi szertartásra készül a Nyári Találkozón, nehézségek merülnek fel. Nem minden zelandoni látja szívesen az idegent. A félelem Ayla szokatlan ismereteitől és állataitól - ráadásul kötődése a zelandonik szerint nem emberi lényekhez - ellenséges érzületeket kelt iránta, és akadályozzák nászát Jondalarral.
Aylának most minden bölcsességére szüksége van, hogy megtalálja helyét ebben a bonyolult társadalomban: fel kell készülnie gyermeke világrahozatalára, és döntenie kell abban is, milyen szerepet vállal a zelandonik sorsának alakításában.

Jean M. Auel regényfolyama, A Föld gyermekei sorozat több mint negyvenötmillió példányban fogyott el szerte a világon. Tudományos kutatásainak regényeibe szőtt eredményei kivívták az archeológusok és antropológusok elismerését is.
Ár: 4 799 Ft    
Megtakarítás: 1200 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

770 g

Méret:

125 x 200 x 60

Oldal:

1016 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9633831922

Kategória:

Kalandregény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Sziklamenedék I-II.

Eredeti ár:

5 999 Ft (megtakarítás: 1200 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek