-20%
Találkozásokról, naplementékről, ázsiai mesékről és elképesztő sorsokról, egzotikus nagyvárosi lüktetésről, lakatlan szigetekről és egy másfajta életszemléletről szól ez a könyv, amit egy thai pálma alatt kezdtem írni.
Akkoriban kezdtem a téli "szökésről" ábrándozni, amikor már meglehetősen ciki volt a pálmafás-tengerpartos poszter - én mégis beszereztem egyet a zsebpénzemből, és szépen fel is ragasztottam a gyerekszobám falára, nem törődve a szüleim döbbent pillantásával. Attól kezdve telente minden este odaképzeltem magam a kókuszpálma alá, ahol meleg van, és - bár sosem jártam tengerparton - szinte hallottam a tenger zúgását, egészen elalvásig.
Hát most eljött az idő. Tavaly télen "megszöktem": kedvenc városomba, Bangkokba, és körbeutaztam kedvenc térségemet, Délkelet-Ázsiát. Találkozásokról, naplementékről, ázsiai mesékről és elképesztő sorsokról, egzotikus nagyvárosi lüktetésről, lakatlan szigetekről és egy másfajta életszemléletről szól ez a könyv, amit egy thai pálma alatt kezdtem írni. Öt forró, napsütéses téli hónap alatt sokat tanultam, és sok minden megváltozott az életemben, köszönhetően a thai "mai pen rai"-nak (vagyis: "rá se ránts!"), új fontossági sorrendet állítottam fel magamban, és meghoztam régóta halogatott, de fontos döntéseket. Ez a könyv nem a képzelet szüleménye, de mindahányszor beleolvasok, a képzeletemben újra utazom, újra ott vagyok azok közt az emberek között, akiktől, bármilyen nehézségekkel küzdenek is, meg lehet tanulni ÉLNI. Csupa nagybetűvel.
Ár: 2 799 Ft    
Megtakarítás: 700 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

300 g

Méret:

125 x 200 x 15

Oldal:

288 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9632546049

Kategória:

Dokumentumregény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Szeretlek, Bangkok

Eredeti ár:

3 499 Ft (megtakarítás: 700 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek