-20%
A kötet egy emberöltő alatt megjelent tanulmányok közül válogat. Ami összeköti őket, a közös téma: az emberi személyiség, ennek kialakulása, fejlődése, megértése, befolyásolása. A szerző sokaknak adott - és ad ma is - útbaigazítást ezekben a kérdésekben, lefordítva a pszichológia elméleti kérdéseit és kutatási eredményeit a hétköznapokra.
A személyiség fejlődésének számos területét járja végig a születéstől a szülővé válásig. A genetikai adottságok és a környezeti feltételek bonyolult kölcsönhatásainak eredményeként milyen kihívásokkal találkozik a gyerek a társadalomban, és hogy reagálhat ezekre? Hogyan lehet a különböző vérmérsékletű, adottságú, érdeklődésű gyerekből egészséges, boldog felnőtt?
Az írásokból nemcsak a gyermekük nevelésében tanácstalan, vagy egyszerűen érdeklődő szülők profitálhatnak. A személyiség fejlődése - fejlesztése - nem ér véget a hivatalos "felnőtté válással". Viselkedésünket a biológiai jellemzők és környezeti hatások determinációján felülemelkedve tudatosan és felelősen magunk alakítjuk.
Ehhez nyújt segítséget ez a kötet szülőknek, nagyszülőknek és gyerekeknek, és -miután valamelyik kategóriába valamennyien beletartozunk - az önmaga és környezete iránt érdeklődő olvasónak.
Ár: 3 600 Ft    
Megtakarítás: 900 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

590 g

Méret:

145 x 206 x 25

Oldal:

400 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védőborítóva

ISBN:

9632480930

Kiadó:

Saxum Kiadó

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Személyiségünk titkai

Eredeti ár:

4 500 Ft (megtakarítás: 900 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek