Megőrzött ízek
-20%
A paraszti élet hétköznapjainak fontos részesei voltak a szárnyasok. A ház körül, a kertben, a mezőn vagy a folyókban és tavakban az állatok megtalálták táplálékuk nagyobb részét, az így termelt hús és tojás a család egyik legfontosabb élelemforrása volt, s egyben folyamatos bevételt is jelentett. A hagyományos módon, természetes körülmények között nevelt régi magyar baromfifélék húsa sötétebb, kevésbé puha, ám sokkál ízletesebb és táplálóbb, mint a tömegélelemmé váltmai baromfiféléké. Hagyományos ételeink eredeti ízvilágát csak ilyen húsok felhasználásával találhatjuk meg ismét. Ehhez nyújtanak segítséget Kútvölgyi Mihály többéves Kárpát-medencei kutatómunkával összeállított receptjei és fotói, amelyeket most egy kötetbe gyűjtve nyüjfrunk át a Tisztelt Olvasónak. (6/6)
Ár: 2 888 Ft    
Megtakarítás: 722 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

620 g

Méret:

-

Oldal:

112 oldal

Kötésmód:

CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS

ISBN:

9789638647887

Kategória:

Gasztronómia

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Szárnyas ételek

Eredeti ár:

3 610 Ft (megtakarítás: 722 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek