A tévéműsor legjobb receptjei - Jubileumi kiadás
-20%
A Stahl konyhája című tévéműsor 10 éve ad nap mint nap ötleteket, hogyan készítsünk finom ételeket gyorsan és egyszerűen.
A kötetben szereplő 140 recept között nemcsak a régóta szeretett, mára klasszikussá lett Stahl-ételeket találják meg összegyűjtve, hanem 40 olyat is, amely nyomtatásban még nem jelent meg.
Az újak közül például ki tudna ellenállni a citromos cheesecake-nek, amely a világ egyik legfinomabbja, és mindössze 15 perc sütést igényel? Vagy a sütőben lassan megpárolt, extra omlós marhapörköltnek; a pofonegyszerű Marsala boros borjúszeletnek; a mindössze 5 hozzávalós és fagyigép nélkül készíthető karamelles semifreddónak és a csokiimádóknak kihagyhatatlan, liszt nélküli Sába királynője tortának?
De ez még nem minden: az ínycsiklandozó receptek mellett bepillantást nyerhetünk a műsor kulisszatitkaiba. Hogyan, hol és kik készítik? Vajon az elmúlt évek alatt melyek lettek a stábtagok kedvenc fogásai? Interjúk, meglesett pillanatfotók és Judit személyes visszaemlékezései színesítik a Stahl konyhája tévéműsor régóta várt évkönyvét.
Ár: 1 512 Ft    
Megtakarítás: 378 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

620 g

Méret:

220 x 280 x 8

Oldal:

186 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

2060219067

Kategória:

Gasztronómia

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Stahl konyhája - 10 éve a képernyőn

Eredeti ár:

1 890 Ft (megtakarítás: 378 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek