-20%
Az esztendő legemlékezetesebb, legizgalmasabb, legszebb sport pillanatait összefoglaló színes, exkluzív kivitelű kiadvány. A 23 éve megjelenő Sport évkönyv folytatása, amely a Magyar Olimpia Bizottság és Bocsák Miklós a Sport Plusz új tulajdonosának gondozásában jelenik meg.

Újdonsága a "Könyv a könyvben", azaz a kiadvány utolsó harmadában Lakat T. Károlynak a" A Császár élete és halála" című műve található, amelyet a nemrég elhunyt aranylabdás Albert Flóriánról írt .
A könyv első része a Futball 2011 címet viseli és az év valamennyi jelentős eseményét, mindenekelőtt a magyar szempontból is kiemelkedő Eb-selejtező sorozatot igyekszik összefoglalni és annak főbb szereplőit végigkísérni.
A második részben, valóságos olimpiai kalauzt is kap az olvasó, hiszen részletesen megismerheti valamennyi, olimpiai kvótát szerzett magyar versenyzőt, nyilatkoznak a legesélyesebb sportolóink és megtalálja a londoni olimpia színhelyeit, legfontosabb tudnivalóit is.
A Hölgyválaszban pedig, szülés után visszatért olimpikonjaink, élsportolóink nyilatkoznak, de őszintén vall sorsáról többek közt Szávay Ági és Fehér Miklós volt menyasszonya is.
Ár: 4 784 Ft    
Megtakarítás: 1196 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

1510 g

Méret:

215 x 303 x 25

Oldal:

418 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött

ISBN:

0865517012

Kategória:

Sport

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Sport 2011

Eredeti ár:

5 980 Ft (megtakarítás: 1196 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek