-20%
Jack Duran sosem hitte volna, hogy a főiskola befejezése után kezdetét veszi élete talán legveszélyesebb kalandja. Amikor világvándor bátyjának nyoma vész Mexikóban, Jack két legjobb barátja kíséretében elindul Puerto Vallartába. Egyikük sem sejti, hogy a hozzájuk csatlakozó nyájas, ám kissé különc jachttulajdonos és két gyönyörű társnője milyen hátborzongató kalandokba rángatja bele őket.
Kiderül, hogy Jack bátyja egy elsüllyedt hajóroncs után kutatott. A kis társaság végül megtalálja a roncsot, ám a kincsért hatalmas árat kell fizetniük: az aranyat megszerezni akaró csapat tagjait sorra eltűnnek. Lehetséges, hogy egy helyi legenda kelt életre, és a Diablo Blanco néven emlegetett, hatalmas ördögrája képében megjelenő lény ragadja el őket?
Az arany utáni vágytól és a kapzsiságtól elvakultan Jack megjárja a poklok poklát, megismeri önmaga sötét oldalát. Vajon megússza-e ép bőrrel a kalandot, amelynek során nemcsak egy helyi istennel, nemcsak a helyi rosszfiúkkal, hanem saját magával is meg kell küzdenie?
Ár: 1 918 Ft    
Megtakarítás: 480 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

250 g

Méret:

115 x 180 x 28

Oldal:

432 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9636353667

Kategória:

Kalandregény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Sötét arany

Eredeti ár:

2 398 Ft (megtakarítás: 480 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek