Pofátlan ínyencségek, botrányos finomságok - 153 recept a Bock Bistro séfjétől
-20%
Bíró Lajos a magyar gasztronómia vérbeli fenegyereke, nagyszájú, okos és szórakoztató. Igazi "szakma-narkós", a legtrendibb séfek izgága doyenje, és bár ő ezt kikéri magának - bevallja, hogy nagyon élvezi.
Botrányos finomságai, pofátlan ínyencségei 153 válogatott receptje, életének izgalmas, olvasmányos sztorijai, szakmai hitvallása, életfelfogása hamar meghódítják a mai hedonista "krúdygyulákat" éppúgy, mint a divatos, sznob hobbiszakácsokat és a hétpróbás vagy éppen abszolút kezdő háziasszonyokat.
Az igazi MAGYAR konyha legjobb hagyományainak ÚJRATEREMTŐJE, ÚJRAGONDOLÓJA, akinél semmi sem az, aminek látszik, mégis minden kompozíciója az üzeni: na, most megtudod, milyen is igazából a kedvenc ételed! Tudod, hogyan kell tányért kihúzni, halat prádosítani, libamájat szuvidolni, borjút konfitálni? Azt hiszed, nem tudsz főzni? Vagy úgy eddig úgy gondoltad, tudsz?! Ezzel a könyvvel minden kétséged szertefoszlik, minden kérdésedre választ kapsz, mielőtt a konyhába indulsz szerencsét próbálni - és ha már ott vagy, akkor is.
Ez a könyv Bíró Lajosról szól. Még akkor is, ha valamelyik elképesztően egyszerű, meghökkentően finom ételének receptjét olvasod is éppen!
Ár: 4 464 Ft    
Megtakarítás: 1116 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

320 g

Méret:

205 x 290 x 0

Oldal:

241 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött, védőborító

ISBN:

9638902405

Kategória:

Gasztronómia

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Sok vagyok

Eredeti ár:

5 580 Ft (megtakarítás: 1116 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek