Könyv és társasjáték
-20%
A Himalája hófödte csúcsai közt, jeges szélben és hófúvásban, tudományos expedíció igyekszik Khangpa kolostora felé. A kutatók megbízója a titokzatos és bőkezű Mr. Thompson. Ám mintha átok ülne vállalkozásukon: úgy tűnik, maguk a hegyek, az ártó tibeti szellemek próbálják megállítani őket. Egyik útitársukat áldozótőrrel, purbuval a szívében találják meg első este - és ez csupán kezdete a szörnyűségeknek. Miféle rém tizedeli őket? Mi vár rájuk a kolostorban, és kicsoda valójában a titokzatos Mr. Thompson?

Mindezekre a kérdésekre választ talál a Sindzse szeme társasjátékban! Legyen Ön is az expedíció részese, élje át ezt a rejtélyes kalandokban bővelkedő történetet! A Sindzsa szeme társasjáték felhőtlen szórakozást ígér az egész családnak, baráti társaságoknak, és mindazoknak, akik már korábban megkedvelték, megszerették Magyarország legnépszerűbb írójának lebilincselő regényeit!

Ismerje meg Ön is Leslie L. Lawrence titokzatos világát! Kalandra fel! A játék kezdetét vette, a tét egyre csak nő... Vajon ki éri el leghamarabb Khangpa kolostorát, teljesítve küldetését? Legyen Ön az első! Legyen Ön ennek a nem mindennapi expedíciónak a győztese!
Ár: 7 992 Ft    
Megtakarítás: 1998 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

2170 g

Méret:

523 x 345 x 74

Oldal:

* oldal

Kötésmód:

papírdoboz

ISBN:

9638873514

Kategória:

Szórakozás

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Sindzse szeme

Eredeti ár:

9 990 Ft (megtakarítás: 1998 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek