-20%
A dobbanások valahonnan a Pilisből indultak, s körkörösen - mint mikor kavicsot dobunk a vízbe - gyűrűztek szét, mindenhol azonos erővel rázva meg a földet. Esztergomnál a Mária Valéria híd nyolc, épp rajta áthaladó autót "dobott le" a hátáról. A ceglédi szökőkút vízköpő oroszlánja alatt megroppant a kőpárkány, mire a hatalmas szobor lezuhant és pozdorjává tört. Miskolcon kisiklottak a piros villamosok, Debrecenben maguktól kondultak meg a nagytemplom harangjai, Pécsett a dzsámi zöldkupolája beroskadt, Sopronban a Szélmalom-kaszárnya híres tornya úgy dőlt el, mint a kuglibábu, Pozsonyban az óváros minden ablaka és kirakata betört, az ungvári vár vastag falai megrepedtek, Nagyváradon a Fekete Sas palota alatt beszakadtak a régi csatornajáratok, így a gyönyörű épület egyetlen pillanat alatt összedőlt...
Magyarországot sűrű, rosszindulatú, áthatolhatatlan köd lepi el, így Angelina és Endzsi, a vagány ikerpár ismét az életéért és a hazájáért kénytelen küzdeni.

Mindebben újra segítségükre lesz Teplica kapitány, Tühütüm táltosprofesszor, Nyéktüske, a kilinkó, valamint a lányszíveket megdobogtató garabonc, Kaplony és nyegle, bár szívdöglesztő vetélytársa, Savanyác, a tükörmacsó.
Ár: 2 799 Ft    
Megtakarítás: 700 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

730 g

Méret:

146 x 210 x 48

Oldal:

544 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védőborítóva

ISBN:

9632457307

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Rontásűzők 3. - A tündérköd

Eredeti ár:

3 499 Ft (megtakarítás: 700 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek