-20%
Világszerte emberek milliói álmodnak jobb életrõl, vagyonról, gazdag és eseménydús hétköznapokról, ám a sikerhez vezetõ úton felemás gondolatok gyengítik õket: attól tartanak, álmaikat csak mások kárán válthatják valóra, feláldozva saját erkölcsi értékeiket. Lelki és anyagi természetük viaskodásán felül sokakat az adakozás és elfogadás ellentéte is gyötör.
A bûntudat igen nagy hátráltató erõ, s legtöbbször hamis forrásból táplálkozik. Mások boldogtalanságát, sikertelenségét soha nem enyhíti az én boldogtalanságom, nehéz anyagi helyzetem. A világ lehetõségei és forrásai végtelenek, ezért fontos, hogy megszabaduljunk a bennünk rögzült illúzióktól. Csak így nyílik lehetõségünk arra, hogy álmainkat megvalósítva a pénzügyi szabadság új szintjeire léphessünk.

A szerzõ sikeres orvos, filozófus, író és nemzetközi elõadó. Jelen könyvével ezen ellentmondások feloldásában kíván segíteni. Az itt bemutatott elvek és módszerek egészen új szemszögbõl mutatják be a földi profit és a mennyei gazdagság igaz természetét. Értékeink megbecsülése és tudatos használata csodálatosan átalakítja mind lelki, mind az anyagi bõséghez fûzõdõ viszonyunkat.

"A mennyországod alkotóeleme mindaz, amiért hálás vagy, amiért pedig nem, abból áll össze a poklod. Mindaddig, amíg illúziók között éled az életed, és nem veszed észre a külvilág isteni rendjét, belülrõl sem leszel képes megélni azt."
Ár: 1 840 Ft    
Megtakarítás: 460 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

270 g

Méret:

166 x 236 x 11

Oldal:

216 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9639652798

Kategória:

Ezoterika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Pokoli profit, mennyei megnyugvás

Eredeti ár:

2 300 Ft (megtakarítás: 460 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek