-20%
1941. december 6. Amerika a második világháború küszöbén áll. Egy nappal a Pearl Harbor-i támadás előtt brutális kegyetlenséggel meggyilkolnak egy japán családot. A hálószobájuk falára tűzött búcsúlevél mintha csak megjósolná a másnap bekövetkező eseményeket. Vajon rituális öngyilkosság történt, vagy mindez csupán álca, és sokkal nagyobb a tét? A nyomozás négy embert sodor egymás mellé, és örökre megváltoztatja az életüket...
A Perfídia sokkal több, mint szórakoztató és fordulatos krimi. Sötét és lenyűgöző tabló: mániákus bűnözők és korrupt zsaruk, kétes hírű plasztikai sebészek és kínaivá szabott japánok, ragyogó partikat adó kommunisták és megvadult papok, valós és kitalált személyek, lidércnyomásos nappalok, éber ópiumálmok - és mindezeken túl a második világháború egy olyan nézőpontból, ahonnan még soha nem láttuk.

James Ellroy 1948-ban született Los Angelesben. Legendás L.A. Quartetje (Fekete Dália, A nagy sehol, Szigorúan bizalmas, Fehér jazz) és Underworld U.S.A. című trilógiája számos díjat nyert. A Perfídia a nyitódarabja a második L.A. Quartetnek, amelyben Ellroy a második világháború Los Angelesét rajzolja meg.
Ár: 3 192 Ft    
Megtakarítás: 798 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

g

Méret:

140 x 200 x 45

Oldal:

756 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9786155492822

Kiadó:

Jaffa Kiadó

Kategória:

Regény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Perfídia

Eredeti ár:

3 990 Ft (megtakarítás: 798 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek