-20%
Figyelem! A könyv a harci NLP technikáinak felhasználásával készült.
Based on true story

Pelevin az ötödiken: azaz öt elbeszélés, melyek mindegyike a szerző féktelen fantáziájáról tanúskodik - s egyben arról is, hogy a mai Oroszországnak nincs még egy olyan éles szemű és kegyetlen humorú ábrázolója, mint ő.

Először is a dúsgazdag oligarchák számára létesített titkos, föld alatti szórakoztató-központba pillanthatunk be. A szigorúan hazafias célokat szolgáló luxuskuplerájban dolgozik Léna, aki társaival együtt meztelen, mozdulatlan kariatidát alakítva várja, hogy megkérjék valamilyen szexuális szolgáltatásra.
Majd Dél-Franciaországban utazgató orosz újgazdagokkal együtt élvezzük a helyi bűvész mutatványait, de hirtelen az ókori Egyiptomban találjuk magunkat. S az író bűvésztrükkjei nyomán egyik hátborzongató kalandot a másik után éljük át: megtapasztalhatjuk egy fekvőrendőr aszfaltérzékeinek rezdüléseit, a különlegesen nagy gazdagság által kiváltott megváltozott tudatállapotot, valamint egy arab bérgyilkos kéjes kalandjait a Paradicsomban...

S mindezen kalandok mögött ott van annak az új orosz valóságnak a képe, amely leszámolt Pindosztán politikai pigmeusaival, vagyis az Amerikát, a Nyugatot kiszolgáló, az orosz nép egységét megbontó politikusokkal - s innen már egyenes út vezet a földi Paradicsomhoz... már ha egy kariatida le nem harapja a fejünket.
Ár: 2 560 Ft    
Megtakarítás: 640 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

300 g

Méret:

115 x 190 x 23

Oldal:

296 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött, védőborító

ISBN:

9630789394

Kategória:

Irodalom

Sorozat:

-

Eredeti cím:

P5 - Pindosztán politikai pigmeusai - Pá, pederaszták

Eredeti ár:

3 200 Ft (megtakarítás: 640 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek