-20%
Vincent Ruiz, a Scotland Yard visszavonult felügyelõje egy bárban megvéd egy törékeny fiatal lányt vehemens barátja ökölcsapásaitól. A kétségbeesett nõt magához menekíti. Másnap reggel viszont arra ébred, hogy összefolynak az este eseményei, ráadásul kirabolták. Egy halvány nyomot talál, amelyet követve az agresszív barát kegyetlenül megkínzott holttestére bukkan, összeakad egy veszélyes bérgyilkossal és néhány titkos ügynök is üldözõbe veszi. Ruiz már saját családját is veszélybe sodorhatja az ügy felgöngyölítésével, amikor útja keresztezi Luca Terracini Pulitzer-díjas újságíróét, aki sorozatos bagdadi bankrablások eltûnt több tízmilliói után nyomoz. A szálak Londonba vezetnek...
Ettõl kezdve együtt kutakodnak, és minden jel arra mutat, hogy az angol és az amerikai titkosszolgálatok is belekeveredtek az ügybe, az egykori nyomozó és az újságíró versenyt fut az idõvel, no meg velük is.

Michael Robotham (Éjjeli kompjárat, Igazi fájdalom) lebilincselõen izgalmas és fordulatos regénye a nagyhatalmi játszmák, a terrorizmus és a pénz szövevényes, rejtélyes világába vezeti az olvasót.
Ár: 2 240 Ft    
Megtakarítás: 560 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

420 g

Méret:

142 x 202 x 30

Oldal:

432 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védõborítóva

ISBN:

9636433932

Kategória:

Krimi

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Összeomlás

Eredeti ár:

2 800 Ft (megtakarítás: 560 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek