-20%
"Orbán Viktorra égető szükségünk van. Vagy talán nem is rá, hanem arra az Orbán Viktor-képre, amit a stábjával együtt professzionálisan alkotott meg, és naponta igyekszik hitelesíteni a médiában. Nem csupán azoknak van szükségük rá, akik egyszer látják benne a bölcs apát és az agyafúrt fiút, s szinte feltétel nélkül támogatják őt, hanem azoknak is, akik éppen vele szemben, az ő ellenében határozzák meg magukat és tevékenységüket.
De tudjuk-e, hogy milyen ember Orbán Viktor? Kell-e tudnunk, hogy milyen ember a választott vezetőnk? És azt tudjuk-e, hogy mi milyenek vagyunk, hogyan viszonyulunk a hatalomhoz - jelenleg az Orbán-rezsimhez? E könyv elsősorban az utóbbi kérdéssel foglalkozik.
Rudas János "kultikus" alaknak számít a hazai szervezetfejlesztés és szociálpszichológia életében. Könyvei, a "Delfi örökösei" és a "Javne örökösei" alapmunkának számítanak, sok ezer példányban keltek el.
A szerző most felelős állampolgárként osztja meg gondolatait közös dolgainkról. Meglehet, hogy gondolatai tökéletesek, vitathatóak. Ha vitára érdemesek, akkor megvitatandóak, s ha megvitatandóak, akkor vitassuk meg őket!
Orbán Viktor tud beszélni a tömegekhez, tud hatni rájuk, tud érzelmeket előhívni. Nagyon tud valamit. Szükségünk van rá. Rudas János kiváló írásaiban közérthető módon próbálja meg tisztázni, hogy mit is tud, és hogy Te, kedves Olvasó -velem egyetemben- milyen szerepet játszottál, s játszol ma is ennek a létrejöttében.
A címben benne foglaltatik egy kérdés is: ki az a te? Én, a kiadó? Te, az olvasó? Vagy valaki, aki nincs? A könyv végére kiderül." (a Kiadó)
Ár: 2 320 Ft    
Megtakarítás: 580 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

330 g

Méret:

148 x 209 x 13

Oldal:

244 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9639771611

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Orbán Viktor és Te

Eredeti ár:

2 900 Ft (megtakarítás: 580 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek