Megfigyelések a hűtőszekrényajtó mindkét oldaláról
-20%
Ez a könyv az élet soha-nem-tökéletes voltát dicséri, miközben nagy-nagy jóságok helyett olykor valami apró, mulatságos komiszságot vesz górcső alá. Az illusztrációul szolgáló esetek oly egyedülállóak, amilyenekkel legfeljebb egy lelkész találkozik hivatásának gyakorlása során - ami korántsem meglepő, hisz' az író, Robert Fulghum, valóban több évtizeden át volt unitárius lelkész Amerikában. Ám ettől ezek a történetek még mindig úgyszólván hihetetlenek... Jó, jó, némelyik talán megesett már egy ismerősünkkel - sőt lehet, hogy mi magunk voltunk az az ismerős... Csetlünk-botlunk, esünk-kelünk mindannyian.
A helyszín jobbára az Egyesült Államok - az utca, az élelmiszer-áruház, a könyvtár, az autópálya-éttermek, építkezések és persze a templom, a temető. Ezenkívül Japán, Thaiföld szentélyei; a róluk szóló fejezetek az utazó Robert Fulghum beszámolói, elmélkedései.
Ez az a könyv, amelyben a színes cukorkáról szóló fejtegetés is felemel és megvidámít! Ha olvasása során nem kapálózunk a valószínűleg bekövetkező hatás ellen, különb ember lehet belőlünk. Persze csak egy egészen kicsivel különb - de ki az, akire ne férne rá némi javulás?
4/3
Ár: 1 920 Ft    
Megtakarítás: 480 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

340 g

Méret:

148 x 206 x 18

Oldal:

164 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védőborítóva

ISBN:

9637448446

Kategória:

Irodalom

Sorozat:

-

Eredeti cím:

O-ó!

Eredeti ár:

2 400 Ft (megtakarítás: 480 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek