-20%
Stockholm Svédország napjainkban
Nova Barakel, az elszánt Greenpeace-aktivista betör a Vattenfall AB energetikai cég vezetőjének otthonába, hogy környezetvédő szlogenekkel írja tele a falakat. Svédország első számú környezetszennyezője végre megkapja, amit érdemel! Csakhogy valaki csapdába csalta a lányt. A cégvezetőt ugyanis meggyilkolták, méghozzá felettébb brutális módon. Nova elmenekül a bűntett helyszínéről, de sajnos hátrahagy néhány árulkodó nyomot, így ő lesz a gyilkosság legfőbb gyanúsítottja.
A mindenre elszánt lány megpróbálja kideríteni, ki bízta meg a gyilkost, hogy miért épp az általuk feketelistára helyezett környezetszennyezőkre vetett szemet. De vajon mit jelentenek az özönvízre és Noé bárkájára utaló jelek? És mindenekelőtt: ki akarja Novára kenni a gyilkosságokat.

Asa Schwarz írónő regényei valódi emberekről és megtörtént eseményekről szólnak. Idegtépő történetei halálról és rombolásról, bibliai eseményekről, illetve az igencsak aktuális jelenről szólnak. Asa sok mindent tud a hackerekről, hiszen ő maga is évekig egy biztonsági tanácsadó cégnél dolgozott.
Ár: 2 399 Ft    
Megtakarítás: 600 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

290 g

Méret:

144 x 225 x 16

Oldal:

232 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9636299842

Kategória:

Krimi

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Nefilim

Eredeti ár:

2 999 Ft (megtakarítás: 600 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek