Az én sztorim
-20%
Luis Suárez már akkor is a foci szerelmese volt, amikor szülei hétéves korában Uruguay fővárosába, Montevideóba költöztek. A részben az utcán nevelkedett fiú kamaszként felkerült az ország legjelentősebb klubjának, a Nacionalnak az első csapatába, és ott is letette névjegyét, mielőtt holland játékosmegfigyelők Európába vitték volna.
Az Ajaxtól Kenny Dalglish, egy másik legendás 7-es csábította át a Liverpoolhoz. Attól fogva a Premier League védőit terrorizálta, és a poraikból feltámadó vörösöket 24 év után kis híján bajnoki címre vezette. Azonban Luis Suáreznek van egy másik oldala is: ez pedig a vele született heves vérmérséklete, amely állandó konfliktusforrás a pályán. Nagy port kavart incidense Patrice Evrával, valamint a Chelsea védőjének, Braniszlav Ivanovićnak a megharapása.
A 2014-es brazíliai világbajnokság sem múlt el botrány nélkül: az olaszok elleni csoportmérkőzésen vállon harapta Giorgio Chiellinit. Négy hónapra eltiltották minden futballal kapcsolatos tevékenységtől, a sajtó pellengérre állította, és el kellett hagynia Brazíliát.
A nyáron következett az újabb csavar. Suárez minden idők egyik legdrágább labdarúgójaként a Liverpooltól a Barcelonához szerződött.

Ebben a könyvben Suárez megkapó őszinteséggel beszél izgalmas pályafutásáról. Megtudhatjuk, hogyan lett csóró utcagyerekből a világ futballszínpadának egyik legismertebb előadója, és az is kiderül, hogy megalkuvást nem ismerő hozzáállása miért készteti néha arra, hogy átlépje azt a bizonyos határt.
Ár: 3 360 Ft    
Megtakarítás: 840 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

700 g

Méret:

160 x 240 x 23

Oldal:

280 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött, védőborító

ISBN:

9630596114

Kategória:

Sport

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Minden határon túl

Eredeti ár:

4 200 Ft (megtakarítás: 840 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek