-20%
Susan Wiggs ma Amerika egyik legnépszerűbb írónője, háromszor is neki ítélték a romantikus írók Oscarjaként emlegetett RITA-díjat. Megjelenő regényei máris ott szerepelnek a Washingon Post, a New York Times, az Amazon.com bestsellerlistáin.

"Susan Wiggs tehetséges festő módjára mesterien keveri ki az emberi kapcsolatok ezerféle színét és árnyalatát." (Jodi Picoult)

Reggel
Nagy porfelhőt és érzelmi viharokat kavarva érkezik meg Jessie Ryder a szülőházába, a Eagle-tó partjára. Tizenhat évvel ezelőtt örökbe adta a nővérének újszülött kislányát, Lilát, de azt már nem kötötte a testvére orrára, ki a gyerek apja. És erre nagyon jó oka volt!

Délben
Lilát és barátait súlyos baleset éri, és a felnőttek válaszút elé kerülnek: vagy elárulják titkaikat, vagy elhallgatják örökre. Jessie-vel fotóskarrierje csúcsán lesújtó diagnózist közöl az orvos: nemsokára meg fog vakulni.

Este
A tó túlsó partján lakó pilóta, Dusty Matlock hiába próbálja eltitkolni a nyilvánosság elől kislánya születésének borzalmas körülményeit, a sajtó ott liheg a nyomában. Végül beleegyezik, hogy találkozik egy tehetséges fotóriporterrel, aki épp a tú túlsó partján lakik...
Ár: 1 839 Ft    
Megtakarítás: 460 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

240 g

Méret:

117 x 197 x 22

Oldal:

384 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9635388653

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Mielőtt átölel az éj

Eredeti ár:

2 299 Ft (megtakarítás: 460 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek