-20%
A Maecenas Könyvkiadó szeretne hagyományt teremteni: mivel "Az ötös számú vágóhíd" ünnepi kiadását az Olvasók örömmel fogadták, a "Mesterlövész"-t ugyancsak kétnyelvű kötet formájában adjuk közre.

"Ez a könyv regény, nem pedig történelem, úgyhogy kézikönyvnek nem használható. Sőt, szakácskönyvként sem ajánlatos forgatni, noha egy sereg recept van benne" - szögezi le Kurt Vonnegut a "Mesterlövész" előszavában. Ez a könyv bizony ízig-vérig Vonnegut-regény, tele képtelenül groteszk ötletekkel és abszurd helyzetekkel. Ekképp válhat a főhős Rudy Waltz, a "semlegesnemű" patikus, tizenkét évesen kétszeres gyilkossá, majd húszévesen egy díjnyertes, ám előadhatatlan drámával szülőhelye, Midland City Shakespeare-jévé. A regény történései annyira meghökkentőek és komikusak, hogy szüntelenül nevetésre ingerelnek. Nevetésünk azonban, ahogy ezt már megszokhattuk a Mestertől, sohasem önfeledt hahota.
Előszavában az akkor hatvanadik születésnapjára készülő író szimbolikus műnek nevezte a "Mesterlövész"-t, amelynek minden sora róla szól.
Mellesleg szakácskönyvnek sem rossz...
Ár: 1 760 Ft    
Megtakarítás: 440 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar; angol

Súly:

* g

Méret:

140 x 202 x 0

Oldal:

456 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött

ISBN:

9632032177

Kategória:

Irodalom

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Mesterlövész

Eredeti ár:

2 200 Ft (megtakarítás: 440 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek