-20%
Párizsban vagyunk. A tízmilliós városban egy szép napon patkánytetemekkel fenyegető, különös üzenetek bukkannak fel, az üzenetek nyomán itt is, ott is elforgatott négyesre emlékeztető keresztek jelennek meg a lakásajtókon; a jelöletlen ajtók mögött pedig rátalál a rendőrség az első, bolhacsípte hullákra. Valóban pestisjárvány fenyegeti Párizst, vagy a patkánybolhák csak a rendőrök figyelmét hivatottak elterelni?
A rokonszenves, columbósan slampos Adamsberg felügyelő, mindig elegáns helyettesével, Danglard-ral ellentétben nemcsak a logika kérlelhetetlen, ám olykor tévútra sodró szabályait követi, hanem hallgat a megérzéseire is. Ahogy a pestisgyilkos egyre-másra szedi áldozatait, Adamsberg mind közelebb és közelebb bukdácsol a megoldáshoz...

A Fred Vargas írói álnéven működő, nemzetközi hírű és igen népszerű írónő civilben középkorász, és pestisszakértőnek sem utolsó. Regénye izgalmas, okos és mulatságos - vérbeli krimi, melyet most induló Fred Vargas-sorozatunk első darabjaként jelentetünk meg újra.
Ár: 2 320 Ft    
Megtakarítás: 580 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

540 g

Méret:

124 x 183 x 28

Oldal:

432 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9630793605

Kategória:

Krimi

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Messzire fuss, soká maradj!

Eredeti ár:

2 900 Ft (megtakarítás: 580 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek