-20%
Az Angliában született és felnőtt Chris Lowndes, Oscar-díjas filmzeneszerző, aki utóbbi éveit Hollywoodban töltötte, már korábban elhatározta, hogy hatvanadik életévét betöltve visszatér az óhazába. Ám mire a tervét megvalósíthatná, imádott felesége már a temetőben nyugszik.
A veszteség miatti fájdalommal és bűntudattal a szívében beköltözik egy magányosan álló, ódon udvarházba, Hamarosan azonban kiderül, hogy a ház sötét titkot rejteget: egy bűntény helyszínén lakik, az előző tulajdonost felesége megmérgezte, s ezért felakasztották. A múlt felbukkanó árnyai és saját zaklatott lelkiállapota is arra késztetik, hogy utánajárjon a történteknek. A lassan megszállottságává váló nyomozás, a még élő tanúk és a fellelt írásos dokumentumok révén egyre szövevényesebb történet tárul fel előtte, amelynek úgy érzi, immár ő is részese. Vajon annyi idő múltán fény deríthető-e a fél évszázaddal korábbi eseményekre? Megnyugvást lelhetnek-e a történet szereplői? Mire juthat Chris az igazság hajszolásával? Képes lesz-e új életet kezdeni a nyomasztó emlékekkel terhes házban?

Peter Robinson (Démoni kapcsolat, Rosszfiú) legújabb, meglepő fordulatokban bővelkedő regénye izgalmas olvasmányt kínál a műfaj kedvelőinek.
Ár: 2 240 Ft    
Megtakarítás: 560 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

380 g

Méret:

143 x 201 x 28

Oldal:

376 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védőborítóva

ISBN:

9636433772

Kategória:

Krimi

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Mérgező emlékek

Eredeti ár:

2 800 Ft (megtakarítás: 560 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek