-20%
Linnet O'Neill férjhez ment, immár Linnet Kallinski a neve. Õ vezeti továbbra is a Harte-birodalmat, mert nõvére, Tessa, megtalálta álmai férfiját Franciaországban. Anyjuk, Paula azonban nem támogatja Linnet terveit - túl ambiciózusnak tartja õket, és kellemetlenül emlékeztetik arra az idõre, amikor õ akart nagy változásokat bevezetni és majdnem elvesztette az áruházat. Jonathan Ainsley, a tökéletes rosszfiú akkor csak orrhosszal maradt le a legnagyobb jutalomról, felbukkan hát megint, hogy még egy kísérletet tegyen. India Standish, az ír arisztokratalány, továbbra is szerelmes a festõjébe, de az igaz szerelem útja sohasem egyenes. Felbukkan Dusty régi szerelme, gyermeke anyja, és igyekszik annyi bajt okozni, amennyit csak tud.
Evan Hughes ikreket vár, nagyapja, Robin Ainsley legnagyobb örömére és nagybátyja, Jonathan legnagyobb dühére. Esküvõjét tervezi Gideonnal, és boldog, hogy amerikai családja is ott lesz. Pedig húga, Angharad, gyerekkoruk óta irigykedik rá, és most megtalálja a megfelelõ bosszút - összeáll a gonosz Jonathannal. Apjuk, Owen nem nagyon örül annak, hogy a Harte család beszippantja kedvenc lányát, s nemtetszésének igyekszik hangot is adni, szegény Evan nagy bánatára.
A szerteágazó Harte família immár negyedik generációja veszi át a színpadot és az áruházat. Továbbra is izgalmas dolgok történnek velük, hiszen sorsukat a családregény modern nagyasszonya, Barbara Taylor Bradford bonyolítja. (13/3)
Ár: 1 768 Ft    
Megtakarítás: 442 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

- g

Méret:

145x201x31

Oldal:

420 oldal

Kötésmód:

ragasztott keménytáblás

ISBN:

9630782999

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Megérdemelt jutalom

Eredeti ár:

2 210 Ft (megtakarítás: 442 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek