-20%
A lány volt a leggyönyörűbb brit csecsebecse Európa luxus szórakozóhelyein. Most nincstelen, dühös és egy istenháta mögötti út mentén sántikál ronda rózsaszínű Scarlet O Hara kosztümben.
A férfi magas, karcsú félisten, minden ízében amerikai. A sört hidegen szereti, a nőket forrón. Miért áll szóba ezzel a zilált, zsémbes Scarlett-tel?

Az elképesztően gyönyörű Francesca Serritella Dayt az anyja kényeztette, a férfiak imádták, a londoni felső tízezer a tenyerén hordta. Mikor azonban az anyja váratlanul meghal, szembe kell néznie a ténnyel, hogy gyakorlatilag nincstelen. Lehetősége adódik, hogy filmezéssel pénzt keressen és ezért Amerikába utazik, de rá kell jönnie, hogy a munka beugratás. Mivel alig van pénze, két idegenhez csapódik, hogy a reptérre vitesse magát és visszarepüljön Londonba. Tervei azonban útközben füstbe mennek, mikor rájön, hogy a férfi, akivel Londonban randevúzott, már másnak udvarol. Attól való félelmében, hogy nevetség tárgyává válna a londoni társasági elit szemében, Amerikában marad, és megtanulja, hogy senkit nem érdekel, milyen szép, mennyi pénze van, kiket ismer és a világ mely részein fordult meg - csak az, hogy mire képes.
Dallas Beaudine, a profi golfozó felveszi az út szélén, és rögtön rájön, hogy Francescával csak a baj van. Fölényes, hiú és nem ezen a földön él. De bármennyire is nehezen tűri allűrjeit, vonzódik hozzá. Feldolgozatlan gyermekkori problémái, egy félresikerült házasság és halott fiának emléke nem hagyják, hogy komoly kapcsolatra lépjen.
Francesca beleszeret a férfiba. Már éppen happy endről kezd fantáziálni, amikor a férfi elhidegült felesége visszatér a városba. Francesca megcsalatva érezvén magát elmenekül és eltökéli, hogy új fejezetet nyit az életében... Egy kisbabával a szíve alatt.
Majdnem egy évtizeddel később már sikeres televíziós személyiség, amikor ismét találkozik Dallasszal...
Ár: 3 679 Ft    
Megtakarítás: 920 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

540 g

Méret:

145 x 210 x 39

Oldal:

544 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védőborítóva

ISBN:

9639803510

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Luxusmucus

Eredeti ár:

4 599 Ft (megtakarítás: 920 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek