Most fény derül az őrangyalod titkára!
-20%
Lorna folyamatosan, kicsi kora óta látja az angyalokat és beszélget velük. Oly tisztán látja őket, ahogy mi látjuk a köveket vagy a fákat!#
Első könyvét követően tömegesen érkeztek Lorna Byrnehöz reakciók az olvasóktól. Vallási nézetektől függetlenül egyöntetűen mind azt mondják hogy Lorna visszaadja számukra a reményt, és segít nekik ráébredni a tényre, miszerint nem számít, mennyire egyedül érzik magukat, hiszen velük van az őrangyaluk.
A Lépcső a mennyországba című könyvében Lorna valós történeteket mesél el arról, miként segítenek minket az angyalok. Leírja, milyen nagy támogatást jelentettek számára ahhoz, hogy összeszedje magát férje halálát követően. Elmesél megdöbbentő, olykor különösen megrázó eseteket is, amikor látta az angyalokat, amint más embereken segítettek - különösen, ha valaki boldogtalan, súlyos beteg vagy épp veszélybe került.

A közvetlen, személyes élményektől válik rendkívülivé ez a könyv - eddig még nem olvashattunk ilyen kivételes, eleven és meggyőző beszámolót az angyalok földi működéséről.
Ár: 2 800 Ft    
Megtakarítás: 700 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

350 g

Méret:

140 x 220 x 22

Oldal:

304 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9633410752

Kategória:

Dokumentumregény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Lépcső a mennyországba

Eredeti ár:

3 500 Ft (megtakarítás: 700 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek