Egy amerikai nő harca a gyermekéért, mert a családja már elveszett...
-20%
Betty, és Amerikában dolgozó orvos férje Iránba utaznak, hogy meglátogassák Mudi családját. Velük van négyéves kislányuk, Mahtab is. Betty álma a boldog családi életről azonnal szertefoszlik, amint rádöbben, hogy Iránban a nőket szolgasorban tartják. Kétségbeesetten vágyik vissza Amerikába, de anya és lánya egy ellenséges világ foglyai lesznek, és egy zsarnoki és erőszakos férfi túszai. Csodával határos módon Betty találkozik egy idegennel, aki megszervezné a menekülésüket, de olyan úton, amelyet még egy nő vagy gyermek sem élt túl.
A Lányom nélkül soha egy anya vallomása, két kibékíthetetlen világ harca, egy elveszett boldogság története. Igazi, hiteles és megrázó mű, amely elsőként hívta fel a világ figyelmét arra a problémára, mely nők millióinak az életét teszi pokollá. A több, mint negyven országban kiadott, több tízmillió olvasót számláló alapműből nagysikerű, számos országban betiltott film is készült.
Egy regény, amely megannyi meghurcolt nőnek adott erőt, hogy a világ elé tárja saját történetét. Egy regény, amelynek helye van a polcunkon, a XX. század legnagyobb hatású művei között.
Ár: 2 799 Ft    
Megtakarítás: 700 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

600 g

Méret:

123 x 200 x 32

Oldal:

576 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9789632540368

Kategória:

Dokumentumregény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Lányom nélkül soha

Eredeti ár:

3 499 Ft (megtakarítás: 700 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek