-20%
A kurtizán a Belle Epoque elegáns francia "öröm-kastélyai" és a 19. századi perzsa nők szigorúan őrzött világai között játszódik. A középpontban három különleges nő áll: Madame Gabrielle, a kurtizán, kinek sorsszerű viszonya a perzsa sahhal kihat lánya Francoise és lázadó unokája, Simone életére. Simone utazása egy gyilkos gyémánt-ügyletbe torkollik, és reá vár a feladat, hogy egy ősi kultúra titkai közt reménytelenül kutatva lelje meg az igazságot.
A történet egyik hősnője a tehetséges és bátor francia-zsidó asszony, Madame Gabrielle, aki a "múló boldogság exkluzív szolgáltatása" fejében kivívta magának és leszármazottainak az elegáns, független és arisztokratikus életszínvonalat, s mindeközben páratlan elismertségre tett szert.
Nyomon követhetjük a három nőgeneráció különleges életútját, és tanúi lehetünk annak, ahogyan a dinasztia legfiatalabb tagján, a szépséges unokán kiütköznek a lázadás és szembeszegülés jelei, és tanúbizonyságot tesz esendőségéről, miről kiderül, hogy őszintén szerelmes. A könyv csodálatos, egzotikus és stílusos olvasmány.
A kurtizánban Dora Levy Mossanen egy olyan történettel kápráztat el bennünket, mely az anya és lánya, szabadság és elnyomottság közötti ellentéteket fejtegeti, miközben kalandos, rejtélyekkel teli, egzotikus világba kalauzol bennünket, ahol a mértéktelenség, a szenvedély és az előítélet az úr.
Ár: 2 392 Ft    
Megtakarítás: 598 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

420 g

Méret:

153 x 213 x 24

Oldal:

304 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védőborítóva

ISBN:

9639451346

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Kurtizán

Eredeti ár:

2 990 Ft (megtakarítás: 598 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek