-20%
Amikor apja elkártyázza a családi ékszereket és a kastélyt, amely így a híres-hírhedt Lord Dougal MacLean kezébe kerül, Sophia MacFarlane-nek minden erejét latba kell vetnie otthona visszaszerzéséhez. Szépségét és ravaszságát használja fel arra, hogy rávegye MacLeant egy végső játszmára, ezúttal ellene. De még álmában sem gondolná, hogy mit kell tétként felajánlania.
Lord Dougal MacLean meg van győződve arról, hogy a nők számító módon felhasználják a csáberejüket, ha valamit el akarnak érni, így ezúttal is lelkiismeretfurdalás nélkül veti bele magát az újabb kalandba, hiszen ő mindig minden játékot szenvedéllyel űz. Ám még ő sem sejti, hogy mire eljut a döntő küzdelemig, a legádázabb harcot saját magával kel megvívnia. A szerelemben a győzelem is lehet vereség, és a vereség semminek sem jelenti a végét...

Karen Hawkins legújabb "viharos" regényében (Kalandor, Viharos szerelem) is őszinte csodálattal ábrázolja az égiháborúhoz hasonlatos szerelmet, amelynek egyetlen halandó sem képes ellenállni.
Ár: 2 240 Ft    
Megtakarítás: 560 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

330 g

Méret:

141 x 201 x 23

Oldal:

288 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védőborítóva

ISBN:

9636433659

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Kockázatos szerelem

Eredeti ár:

2 800 Ft (megtakarítás: 560 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek