-10%
Nyár. Harangzúgás. Egy fiú, Gusto, a konyha padlóján fekszik egy vértócsában. Az élet lassan elszáll belõle, s õ sorra veszi mindazon eseményeket, amelyek ide vezettek. Az analízis pontos és kegyetlen.
Õsz. Harry Hole, a norvég rendõrség egykori nyomozója három év távollét után visszatér Oslóba. Felkeresi egykori felettesét, hogy engedélyt kérjen tõle egy ügy felderítésére. Csakhogy az esetet már lezárták. A fiatal narkóst, Gustót egy cimborája lõtte agyon, mert összekaptak az anyagon. Egy olyan anyagon, amely a heroin uralmát megtörve, villámcsapásszerûen hódította meg a várost.
Harry ennek ellenére nem tágít, s eléri, hogy meglátogathassa a börtönben a Gusto meggyilkolásával vádolt srácot. Mégpedig azért, mert a cellában saját múltjának egy darabjával van találkozója. A nyomozás, amelybe Harry magányosan belevág, nehezebb s fájóbb, mint bármelyik hivatalból felgöngyölített ügye volt. S közben mindenfelõl kísértetek veszik körül. A sajátjai és az is, amelyik a várost járja. Az alak, akirõl senki sem tudja kicsoda, hogy néz ki, s aki megfoghatatlan, akár a szél
Ár: 3 582 Ft    
Megtakarítás: 398 Ft, azaz 10 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

532 g

Méret:

Oldal:

540 oldal

Kötésmód:

füles, kartonált

ISBN:

9789633241028

Kategória:

Krimi

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Kísértet

Eredeti ár:

3 980 Ft (megtakarítás: 398 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek