Corvin Mátyás megmérgezésétől a különös
-20%
A mindenkori királynak trónra lépésekor ereje teljében lévőnek, és kiváló egészségi, szellemi állapotban kellett lennie ahhoz, hogy a hatalom gyakorlását és az ország vezetésének a súlyát elbírja.
Mégis a magyar történelemben számtalan példát találunk uralkodóink tragikus, hirtelen haláleseteire és végzetes, szinte megmagyarázhatatlan „baleseteire". Könyvünkben nemcsak jeles uralkodóink országlását, a történelemben fellelhető titkait, diplomáciai cselszövéseit, rejtélyes haláleseteiknek felderítetlen körülményeit kíséreljük meg bemutatni, nyomon követni, hanem megpróbáljuk felfejteni az intrikusok, királygyilkosok, méregkeverők tetteinek mozgatórugóit is.
Kísérletet teszünk arra, hogy kinyomozzuk, az adott cselekmény kinek állt érdekében, milyen hasznot remélt megvalósításától, milyen közvetlen előnye származott belőle, hogyan volt képes lebonyolítani a hatalomátvételt, és végül kik voltak ebben segítségére.
Most kezdődjék tehát egy elszánt kutatás, melynek igyekezete a magyar történelem homályos fejezeteinek kendőzetlen leleplezésére irányul, előtérbe helyezvén nemzeti tragédiáink porlepte és hazugság övezte bonyolult részleteit.
Ár: 312 Ft    
Megtakarítás: 78 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

155 g

Méret:

130x195

Oldal:

208 oldal

Kötésmód:

Puhatábla

ISBN:

9789632900209

Kategória:

Akciós Könyvek!

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Királygyilkosságok a magyar történelemben

Eredeti ár:

390 Ft (megtakarítás: 78 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek