Hírek a túlvilágból
-20%
Vigasz, tanács és segítség megboldogult lelkektől.
A halál nem kell, hogy mindennek a végét jelentse. Szeretteink számára "a függöny túloldalán az élet tovább folytatódik", és ők készek arra, hogy onnan is kapcsolatba lépjenek velünk. Sőt, az is lehetséges, hogy mi létesítsünk célzottan összeköttetést velük. Különösen szép, megindító lehetőséget nyújtanak a túlvilágban élő szeretteinkkel való kapcsolatfelvételre a médiumok, akik egyfajta rádióvevőként állnak rendelkezésre, mint a szellemi világból érkező üzenetek továbbítói.
Heike Gade a médiumok spirituális munkáját mutatja be, egy olyan területet, amely sokak számára még ma is rejtélyes, átláthatatlan, titokzatos, netán gyanús. Segít gyászolóknak, hogy megtanulják kezelni a halál, a gyász körüli traumát, mert a megboldogultak üzenetei megszabadítanak bűntudattól, gyógyítanak emocionális sebeket. A két szféra emberei közötti sikeres gondolatcsere még lehetővé tesz egy utólagos megbocsátást, elengedést és megváltást.
Nekünk földi embereknek jobban fel kellene készülnünk a szellemi világból érkező jelzésekre, hogy sikeresebbek lehessünk, és felismerhessük - ha nincs is más menekvés, nekünk a "felfelé vezető" út mindig nyitva áll!
Ár: 2 000 Ft    
Megtakarítás: 500 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

260 g

Méret:

140 x 220 x 12

Oldal:

144 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött

ISBN:

9638815347

Kategória:

Ezoterika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Kérlek jelentkezz!

Eredeti ár:

2 500 Ft (megtakarítás: 500 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek