Becsületbeli ügyek 5. könyv
-20%
Már a BECSÜLETBELI ÜGYEK sorozat eddigi részeit is olyan jelzőkkel illették, mint: "elképesztően jó könyv" (Newark Star-Ledger) és "rendkívül szórakoztató kalandtörténet" (Kirkus Reviews) vagy "bőven elegendő virtus, románc és akció ahhoz, hogy kielégítse a Griffin-rajongók légióit és még újabbakat is szerezzen" (Rocky Mountain News), az új könyv azonban még ezeken is túltesz.
1943. augusztus 6. Bár rövid ideje szolgált az OSS-nél (Stratégiai Szolgálatok Hivatala), az alig huszonnégy éves Cletus Frade-nek bőven kijutott a nem mindennapi helyzetekből - ám egyik sem volt a mostanihoz fogható. Hogy miért? Frade feladata az, hogy segítsen megszökni egy Wilhelm Frogger nevű német alezredesnek egy isten háta mögötti hadifogolytáborból a hőségben fürdő Mississippiben.
Frogger szülei, akiket Cletus Frade Argentínában tart őrizetben, felvilágosítást adhatnának egy titkos német tervről - melynek az a célja, hogy menedékeket hozzanak létre Dél-Amerikában a náci vezetőknek a háború utáni időkre -, de nem hajlandóak együttműködni az OSS-szel. Frade azt reméli, hogy az ifjabbik Frogger segíthet változtatni ezen. De még ennél is fontosabb az, hogy mielőtt fogságba esett volna Afrikában, Frogger részese volt egy Hitler-ellenes összeesküvésnek. Ha az OSS az ő ismereteit és kapcsolatait felhasználva segíthetne megvalósítani az összeesküvők tervét, a háború hamarabb véget érhetne.
Csakhogy nem Frade az egyetlen, aki tud Froggerékről. Még haza sem tért Mississippiből, egy németekből és argentinokból álló csapat, élükön Juan Perón ezredessel útra kel, hogy végezzen a Frogger házaspárral, majd magával Frade-del. Úgy tűnik, rövid karrierje az OSS-nél hamar véget fog érni.
A Griffinre jellemző, különleges hangulatú Kémek becsülete újabb izgalmas kaland napjaink egyik legnagyobb elbeszélőjétől.
Ár: 2 399 Ft    
Megtakarítás: 600 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

650 g

Méret:

152 x 215 x 38

Oldal:

464 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védőborítóva

ISBN:

9634261742

Kiadó:

Gold Book

Kategória:

Történelem

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Kémek becsülete

Eredeti ár:

2 999 Ft (megtakarítás: 600 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek