-20%
Egy elvált apa mesél hol bájosan, hol megrázó őszinteséggel a tőle távol levő fiának. 22 történet a soha el nem múló (vagy mégis?) dolgokról, családról, szerelemről, hűtlenségről. A tehetséges szerző frissítően és "naprakészen" ír életünkről. Nem csak elvált apáknak!

"Apa csak egy van. Igaz, van, hogy nincs. De amikor nincs, akkor is küzdünk vele: a hűlt helyével, meg azzal, amikor kiderül, valaki mégiscsak van.
Amit azonban ritkábban láthatunk meg, hogy ezek az apák mit visznek magukkal. Melyik szuperapró mozzanatát előző életüknek, hogyan nevelgetik magukban, vagy hogyan írják felül, csak hogy megtapasztalják, mennyit ér, ha az események sodrának árterébe ültetik a múltat.
Szabó Tibor Benjámin visszanéző apafigurája feljegyzéseket ír gyermekének, amiből férfi módra, hol mondva, hol nem mondva felsejlik az egyszer volt történet, miközben azon szurkolunk, hogy valahová még beférjen a "boldogan éltek..." fordulata is. Valamilyen szereposztásban. Mert ez a névtelen, de jól felismerhető apa önfelmentés nélkül is szerethető, megbocsátanunk pedig nem nekünk kell.
Az viszont egészen bizonyos, hogy a "Kamufelhő" szép irodalmi hagyaték.
Hiszen egy apa sem tűnik el nyomtalan.
Hirtelen igen. Nyomtalan sosem.
Majd rájössz." (Horváth Gergely)
Ár: 1 960 Ft    
Megtakarítás: 490 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

200 g

Méret:

120 x 194 x 16

Oldal:

152 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött

ISBN:

9632444017

Kategória:

Irodalom

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Kamufelhő - Hűtlen apák könyve

Eredeti ár:

2 450 Ft (megtakarítás: 490 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek