Elmélet és gyakorlat józan paraszti ésszel
-20%
"Remélem, hogy érdekes lesz számodra ez a világ. De kezdjük az elején: ha a könyv tipikus "fogyasztója" vagy, a legvalószínűbb, hogy ebből készülsz a vizsgádra, ezért előtte (na azért nem túl sokkal előtte) beszerezted magadnak. És ugye egy tankönyv a legkevésbé sem szórakoztató vagy izgalmas, így most egy kávé vagy energiaital mellett próbálod rávenni magad az olvasásra.
Az ajzószereken túl azért igyekszem én is segíteni, ezért a stílusom KISS lesz. Ez most nem a csókot jelenti, hanem egy bevett amerikai rövidítés: Keep It Simple and Stupid. Vagyis arra törekszem, hogy minden minél egyszerűbb és gyakorlatiasabb legyen. Ne várj hát többoldalas táblázatokat, túlbonyolított folyamatábrákat és hosszadalmas, úgynevezett bullet pointokba szedett felsorolásokat. Várhatsz viszont példákat, és amikor csak lehet, illusztrációkat. Ezenkívül az egyszerűség (KISS) kedvéért időről időre tegeződni fogok, amihez most utólagos beleegyezésedet kérem.
A cél az, hogy először a gondolkodásmódot ismerd meg, aztán jöhetnek a szakma részletei. Így a könyv első fele a marketing szemléletéről szól, és csak a második a marketing eszközeiről. A harmadik, rövidebb rész, a 13+1. fejezet pedig a világ egyik legsikeresebb márkáján mutatja be a marketinggondolkodás és tervezés következetes és egyben kreatív alkalmazását." (A szerző)
Ár: 3 120 Ft    
Megtakarítás: 780 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

600 g

Méret:

168 x 238 x 19

Oldal:

372 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9637340895

Kategória:

Gazdaság, üzlet

Sorozat:

-

Eredeti cím:

JPÉ marketing

Eredeti ár:

3 900 Ft (megtakarítás: 780 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek