A kutya, aki megváltoztatta az életem
-20%
2013 őszén John Dolan megrendezte első kiállítását, nem messze attól a helytől, ahol három éven keresztül üldögélt és rajzolt. A megnyitó hatalmas siker lett. Ahogy John mondja, három évig tartott tíz métert megtenni. George, a kutya nélkül ez nem történt volna meg.
John sokáig élt hajléktalanként, és próbált boldogulni, ahogy tudott. Fiatal korában rossz útra tévedt, a gyerekkori rajztehetsége pedig elsikkadt a környezete kemény valóságában. Később kisebb bűncselekményeket is elkövetett, és börtönbe került. Miután kiengedték, a priusza miatt hamarosan az utcán találta magát. Napról napra élt, és koldulással kereste a napi betevőt.
Amikor találkozott George-dzsal, a szökött staffie-vel, az élete jobbra fordult. George nem volt könnyű eset eleinte, mivel rosszul bántak vele, és félt az embeektől. De néhány hét elteltével John és George elválaszthatatlanok lettek. Akkor John eldöntötte, hogy újra előveszi rég elfeledeett tehetségét, és kiült a shoreditchi főutcára. Órákig rajzolta kutyájáról a képeket, amelyet eladott a járókelőknek. A legjobb barátjával az oldalán, ceruzával a kezében John rátalált élete hivatására.
Ár: 2 792 Ft    
Megtakarítás: 698 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

450 g

Méret:

142 x 222 x 25

Oldal:

280 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védőborítóva

ISBN:

9634060130

Kategória:

Regény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

John és George

Eredeti ár:

3 490 Ft (megtakarítás: 698 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek